lördag 9 januari 2010

Snart mina vänner ska jag nog lyckas få upp ett litet längre inlägg, ikväll kanske för då ska jag nog vara hemma. Kvällen igår var fin med välkomnande av Lundelever och senare lite nollning p en bar. Nu ska ja ta mig ut i snöiga Paris. Tänkte att ni kunde få en het webcambild med men de blev för fula. puss så länge

4 kommentarer:

oliverjuan sa...

FLER HETA WEBCAMBILDER!!!!

runwaytoelsewhere sa...

håller med oliver.

och sen puss, du är sämst på det här med blogg..men du är ursäktad om du är ute och ränner efter snygga parisare.
och så en sak till, jag ska ta mig till staden..bara det att planeringen är jobbig. Men vi kan väl prata om det någon dag, för jag vill dit.

ha det bra så länge, currycurry

ellen sa...

Bonjour! Ellen Thorshag här :) Hittade dig här när jag sökte information om fransk sektion på schillerska. Jag skulle gärna tänka mig att gå där. Men vet inte hur det är överhuvudtaget. Skulle du vara snäll att beskriva lite kort? :) Går man i en samhällsklass? Är det då lite konstigt eller hur var det? Och hur var det när du reste första terminen och bodde hos en värdfamilj? Hur är lärarna? Och lite annat man behöver veta :) Skulle vara jätte snällt om du svarade! Har lite gymnasieval-ångest. (samhäll/estet? Fransk sektion) Tack i förväg!

Daniel Nyberg sa...

loves it!!!!!!!!!!